Z Fénix Awards 2024 si odnášíme trojici ocenění!

Fénix Awards je žebříčkem toho nejlepšího, co se za uplynulý rok stalo v českém obsahovém marketingu. Úspěch nás tak těší o to víc.

Soutěž Fénix Awards dle slov organizátorů oceňuje inovativnost, efektivitu, kvalitu zpracování, kreativitu, odvážné klienty, schopné a profesionální agentury. Letos proběhl již 11. ročník a my se opět zúčastnili. Před rokem jsme získali 1. místo za unikátní online konfigurátor MyMoser a máme obrovskou radost, že letos si odnášíme hned 3 ocenění.

První místo za projekt pro Up Česká republika

S Up Česká republika spolupracujeme už řadu let na platformě Můj up. Jde o jednotné prostředí zaměstnaneckých benefitů, které kombinuje virtuální platební kartu, věrnostní program a doprovodné služby motivace a podpory zaměstnanců na webu a v mobilní aplikaci.

Mezi vybrané zajímavosti projektu patří věrnostní program Up Club Gastro zaměřený na podporu restaurací nebo fakt, že se díky projektu podařilo mezi lety 20192024 ušetřit přes 50 tun papíru, které by bez digitální platformy padly na výrobu papírových benefitních poukázek.

Komplexnost a užitečnost platformy oslovila porotu Fénixe natolik, že jí udělila 1. místo v kategorii Korporátní web. 

Dvě stříbra pro online datovou knihovnu Skupiny ČEZ

Hned dvě ocenění získala první online ESG datová knihovna v ČR, kterou jsme připravili pro Skupinu ČEZ. Jde o nejrozsáhlejší databázi nefinančních ukazatelů v rámci všech evropských energetik – obsahuje přes 1 700 údajů mapujících pokroky ČEZu v jeho cestě k udržitelnosti.

 

Knihovna umožňuje během několika vteřin vyhledat libovolná data, vizualizovat je v tabulce nebo grafu a také je snadno sdílet. ČEZ tímto projektem dokazuje, že oblast ESG bere vážně a není to pro něj pouze komunikační téma nebo legislativní povinnost. V tomto článku se o databázi a jejích dalších úspěších dozvíte víc.

Odborná porota Fénix Awards projekt ocenila 2. místy v kategoriích Nejlepší ESG strategie 2023 a Obsahová kampaň postavená na datech.


Potřebujete i vy úspěšné e-commerce nebo webové řešení na míru? Stačí se nám ozvat!

Mohlo by vás zajímat

Redesign webu pojišťovny Kooperativa (záznam přednášky z UX Day 2023)

Podívejte se na záznam přednášky o rozsáhlém redesignu, který jsme realizovali pro pojišťovnu Kooperativa. Těšte se na čísla, data i různé zajímavosti!

Celý článek

Až 2× více životopisů díky kariérním stránkám pro T-Mobile CZ a Slovak Telekom

V roce 2022 jsme spustili nové kariérní stránky pro T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom. Výsledkem je významný nárůst odeslaných životopisů.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku